Kävijälle

Jyväskylän Messut

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimpia ammattinäyttelyihin erikoistuneita messujärjestäjiä, jolla on kokemusta jo vuodesta 1936. Tavoitteemme on, että sekä kävijät että näytteilleasettajat ovat tyytyväisiä tapahtumiimme ja haluavat tulla uudestaan.

Messupaikkamme (Jyväskylän Paviljonki)

Järjestämme messuja Jyväskylän Paviljongissa, mikä on nykyaikainen, viihtyisä ja valoisa messu-, kokous- ja kongressikeskus. Hallitilaa on noin 20 000 m2, minkä lisäksi talosta löytyy useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä erikoisuutena ainutlaatuinen ja muuntuva 1 200 hengen auditorio. Ravintolatilat riittävät 1 700 henkilölle.

Katso Paviljongin tilaesittely.

Paviljongin_tilaesittely

Kulkuyhteydet

Lentoyhteys Helsingistä on noin 35 min, junayhteys noin 3 h ja bussiyhteys noin 4 h. Autolla Helsingistä on alle kolmen tunnin ja Oulusta noin neljän tunnin ajomatka Jyväskylään.

Lisätietoja kulkuyhteyksistä, katso Paviljongin sijainti kartalta.

Jyväskylän paviljonki - Google Maps

Pysäköinti

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Lisätietoja pysäköinnistä.

Paviljonki_pysäköinti

Sisäänpääsy

Yleisömessuillamme, esimerkiksi Rakentaminen ja Talotekniikka -messuilla, sisäänpääsy on maksullinen.

Ammattimessuilla, esimerkiksi Puu ja Bioenergia -messuilla, sisäänpääsy on veloitukseton ennakkorekisteröitymällä.

Lisätietoja sisäänpääsystä.

Ravintolapalvelut

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä sekä ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Lisätietoja ravintolapalveluista.

Majoitus

Jyväskylän alueella ja lähistöllä on runsaasti hotelleja.

Lisätietoja majoituksesta.


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.