Rekisteriseloste ja verkkokaupan toimitusehdot

TIETOSUOJASELOSTE

Jyväskylän Messut Oy:n kävijärekisteri

Henkilötietolaki (523/1999) 10 ja 24§
Päivitetty 24.5.2018

1. Rekisterin pitäjä
Jyväskylän Messut Oy
PL 127, 40101 Jyväskylä
Puhelin 014 334 0000
Y-tunnus: 0626505-0

2. Rekisteriasioiden yhteyshenkilö
Myyntisihteeri Tuula Rahikainen
Jyväskylän Messut Oy
PL 127, 40101 Jyväskylä
Puhelin 050 462 1232

3. Rekisterin nimi
Jyväskylän Messut Oy:n kävijärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus
Tietoja käytetään Jyväskylän Messujen Oy:n kävijöiden asiakassuhteen hoitamiseen kuten tapahtumista tiedottamiseen ja kävijämarkkinointiin. Tietoja käytetään myös kävijälaskentaan ja tapahtumien kehittämiseen. Tietoja voidaan käyttää myös kävijäprofilointiin, sähköiseen suoramarkkinointiin ja markkinoinnin kohdentamiseen.

5. Rekisterin tietosisältö
Pakolliset tiedot: Henkilön etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Kävijärekisterin tiedot tulevat tapahtumien sähköisestä kävijärekisteröinnistä, näytteilleasettajarekisteröinnistä ja/tai jälkirekisteröinnistä sekä sähköisestä rekisteröitymisestä uutiskirjeen tilaajaksi.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset
Tapahtumiin sähköisesti rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot luovutetaan sille yritykselle, jonka kävijä on ilmoittanut kutsujaksi. Kanta-asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
Kävijärekisteristä ei luovuteta tai siirretä tietoja EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

  • Manuaalinen aineisto
    Säilytetään lukitussa tilassa levikintarkastuksen edellyttämän määräajan, jonka jälkeen ne voidaan tuhota.
  • ATK:lle talletetut tiedot
    Kanta-asiakasrekisteri säilytetään Jyväskylän Messut Oy:n palvelimella.
    Vain määrätyillä työntekijöillä ja järjestelmän toimittajalla on pääsy rekisterin tietoihin ja tietojen käyttö on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.
    Vaitiolovelvollisuus sitoo asiakasrekisteritietoja käsitteleviä työntekijöitä. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

10. Rekisteröidyn tarkastusoikeus
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioiden yhteyshenkilölle (ks. kohta 2).

11. Oikeus vaatia tiedon korjaamista
Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn pyynnöstä. Rekisteröidyn tulee ottaa kirjallisesti yhteyttä rekisteriasioiden yhteyshenkilöön tiedon korjaamiseksi (ks. kohta 2).

12. Rekisteröidyn kielto-oikeus
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia henkilötietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioiden yhteyshenkilölle (ks. kohta 2).

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 16.04.2009 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan kautta pääsylippuja myy Jyväskylän Messut Oy y-tunnus 0626505-0. Myymme lippuja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Pääsylippujen hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Lipun ostaminen

Pääsyliput ostetaan Paviljonki-klubin välityksellä internetissä osoitteesta www.paviljonkiklubi/paviljonkiklubi/tapahtuman tiedot ostoskorin kautta. Maksusuoritukset osoitetaan tilille 201738-20282 Jyväskylän Messut Oy, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.
Ulkomaantilaukset IBAN: FI2017 3800 0202 82 BIC/SWIFT: NDEAFIHH.

Lipun maksamisen jälkeen ostajan tulee tulostaa lippu internetissä tai saamastaan vahvistussähköpostista. Vain tulostettu pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyn kyseiseen tapahtumaan. Viivakoodi sallii yhden sisäänpääsyn/lukukerta. Lipun kopiointi tai jälleenmyynti voi estää sisäänpääsysi tilaisuuteen. Mikäli tilaisuuteen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Ostajan tulee tarkistaa lippu oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki-klubi toimii lippujen välittäjänä. Tilaisuuden järjestäjä vastaa tilaisuuden, mm. ohjelma- ja katsomomuutoksista, mahdollisesta peruuntumisesta ja niistä aiheutuneista kustannuksista. Jyväskylän Messut Oy / Paviljonki-klubi ei vastaa kadonneista lipuista. Lipunostaja on velvollinen tarkistamaan, että tilaisuus ei ole peruuntunut. Lippujen jälleenmyynti on kiellettyä.

Ongelmatilanteissa tulee ottaa yhteyttä info at jklmessut.fi.

Maksutavat

Pääsyliput maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danskebank, Lähitapiola, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, POP pankki, Säästöpankki sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna.

Maksut Luottokunnan kautta

Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Jyväskylän Messut Oy / Paviljonkiklubi toimii ainoastaan pääsylippujen markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle internetin välityksellä. Jyväskylän Messut Oy vastaa siis ainoastaan pääsylippujen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181 830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jyväskylän Messut Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Jyväskylän Messut Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.