Kevättä rintaan koko perheelle!

Kirja, Ruoka, Viini ja Showlinkpets 25.-26.3.2017 Jyväskylän Paviljongissa

Keskisen Suomen kevään suurin Kulttuurin ja vapaa-ajan messutapahtuma jatkaa kasvuaan. Koko Paviljongin täyttävä perhetapahtuma tarjoaa sinulle ajankohtaista tietoa ja viihdettä olitpa sitten Kirjan, Ruuan , Viinin tai Lemmikkien ystävä.

Avoinna

Lauantaina 25.3 klo 10-18 (Viini klo 12-21)
Sunnuntaina 26.3 klo 10-17 (Viini klo 12-17)

Viini 2017 tapahtuma on sallittu alle 18-vuotiaille vain vanhempien seurassa.
Lauantaina 25.3 klo 18 jälkeen tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Näytteilleasettajat

Näytteilleasettajalistan löydät täältä.

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa, löydät sen täältä.

Pääsyliput

Aikuinen 14,00 €
Lapsi 4-12v. 6,00 €
Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 30,00 €

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä päivänä.

Lippukauppaan pääset tästä.


Ti-Ti Nalle ja Vauhtia Tassuihin -konsertti

Koko perheen suosikit Riitta ja nalleperheen nuorimmat nallet: Trioli tyttönalle, Ti-Ri Vauva , Tau Nalle ja tietenkin suurin tärinähousu Ti-Ti Nalle saapuvat Jyväskylän Kirja, Ruoka, Viini ja ShowlinkPets -messuille la 25.3.2017 vauhdittamaan kevään tuloa konsertillaan ”Vauhtia tassuihin!”

Luvassa on riemukasta musiikkia ja menoa yhdessä nallejen kanssa koko perheelle turvallisesti!

Tulkaa mukaan musiikkiseikkailuun!

Lipun hinta 22,50 €, alle 1-vuotiaat lapset sylissä veloituksetta.

Lippukauppaan pääset tästä

 

 

titipressikuva_25-3-2017


kirjamessut_2017

Kevään ainoa Kirjamessu -tapahtuma jatkaa kasvuaan uusilla ideoilla. Ensi vuoden uutuutena ovat Suomen Tietokirjailijat ry:n ja Keski-Suomen Kirjailijat ry:n tilaisuudet sekä Viisas Elämä – ohjelmakokonaisuus. Löydät messuilta uutuuksien lisäksi myös vanhempaa tuotantoa antikvariaattien osastoilta. Messujen ohjelma valmistuu helmikuussa, mutta jo nyt paikalle ovat lupautuneet beerien mies M.A. Numminen ja suunnistuksen maailmamestari Jani Lakanen, jonka mielen ja kehon yhteyden ja tasapainon merkitystä käsittelevä kirja ilmestyy keväällä.

Seuraa Kirjamessuja Facebookissa!


ruoka_2017 viini_2017

Viime keväänä täyteen myydyt Ruokamessut saavat tuplasti tilaa ja Viinimessut siirtyvät perinteiseen A-halliin. Löydät messuilta kevään uusimmat viinit ja pienpanimoiden oluet, maistelet maukasta streetfoodia ja saat jääkaapin täyteen herkkuja lähituottajilta. Ohjelmapuolella mukana on Suomen Sommelierit ry, joka tuo messuille Suomen paras sommelier -osakilpailun. Ruokamessujen kapellimestariksi on lupautunut huippukokki Stefan Richter. Keski-Suomen Keittiömestarien ohjelma taas esittelee Suomi 100 vuotta -reseptejä ja kertoo kevään ajankohtaisten raaka-aineiden käsittelystä.


logo_showlinkpets-office

Ohjelmassa mm.

Royal Canin Puppy Cup -näyttely kumpanakin messupäivänä. Mukaan voivat ilmoittautua 5- alle 7 kk ja 7- alle 9 kk ikäiset pennut. Näyttelyn parhaaksi valittu pentu pääsee kilpailemaan joulukuussa Koiramessuilla järjestettävään finaaliin. Ilmoittautuminen näihin näyttelyihin on nyt käynnissä, lisätiedot täältä.

puppycup

Lisäksi tapahtumassa on kansainvälinen kissanäyttely, kaninäyttely sekä monen moista muuta karvallista ja karvatonta lemmikkiä! Vauhdikkaasta ohjelmasta tapahtuma-areenalla vastaavat mm. Frisbeekoirat ja dogpic. Kennelliiton Hau life -pisteeltä saat tietoa koiran hankintaan ja hoitoon. Lisäksi messuilla on kymmeniä messuosastoja lemmikkien ruuista hoitoon, leluihin ja rotuihin.

Seuraa ShowlinkPets-tapahtumaa Facebookissa!

emajapennut_hannuhuttu_2012


Haluatko näytteilleasettajaksi? Kysy lisää Sevent Oy: 040 358 2341 tai myynti@sevent.fi. Katso lisää osoitteesta www.sevent.fi


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.