Näytteilleasettajalle

Jyväskylän Messut

Olemme yksi Pohjoismaiden suurimpia ammattinäyttelyihin erikoistuneita messujärjestäjiä, jolla on kokemusta jo vuodesta 1936. Tavoitteemme on, että sekä näytteilleasettajat että kävijät ovat tyytyväisiä tapahtumiimme ja haluavat tulla uudestaan.

Messupaikkamme (Jyväskylän Paviljonki)

Järjestämme messuja Jyväskylän Paviljongissa, mikä on nykyaikainen, viihtyisä ja valoisa messu-, kokous- ja kongressikeskus. Hallitilat (noin 20 000 m2) on jaettavissa 7 erikokoiseen tilaan, jotka mahdollistavat eri kokoisten tilaisuuksien järjestämisen. Hallien lisäksi talosta löytyy useita luentosaleja, kokous- ja ryhmätyötiloja 10-100 henkilölle sekä erikoisuutena ainutlaatuinen ja muuntuva 1 200 hengen auditorio. Ravintolatilat riittävät 1 700 henkilölle.

Tilat muuntuvat joustavasti suurtapahtumien, juhlatilaisuuksien, mittavien kokousten tai pienempien erikoisnäyttelyiden tarpeisiin. Useiden sisäänkäyntien ansiosta messuhalleissa voi olla monta eri tapahtumaa yhtä aikaa.

Suurtapahtumiin suunnitellut tilat ja huoltoväylät takaavat joustavan huolintaliikenteen myös hallien sisällä.

Kattavan palvelukumppaniverkoston avulla kauttamme järjestyvät tilaisuuksien tarvitsemat oheispalvelut, mm. rakenteet ja kalusteet, äänentoisto, somistus ja muut tekniset ratkaisut.

Katso Paviljongin tilaesittely.

Paviljongin_tilaesittely

Kulkuyhteydet

Lentoyhteys Helsingistä on noin 35 min, junayhteys noin 3 h ja bussiyhteys noin 4 h. Autolla Helsingistä on alle kolmen tunnin ja Oulusta noin neljän tunnin ajomatka Jyväskylään.

Lisätietoja kulkuyhteyksistä, katso Paviljongin sijainti kartalta.

Jyväskylän paviljonki - Google Maps

Pysäköinti

Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto keskustaan ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille.

Lisätietoja pysäköinnistä.

Toimitusosoite

Mikäli lähetätte tavaraa postin kautta, toimitusosoite on
Jyväskylän Messut / tapahtuman nimi
PL 127
40101 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on A- tai B-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / tapahtuman nimi
Schaumanin Puistotie 18 / huolto-ovi A1, B2, B3 tai B4
40100 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on C1-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / tapahtuman nimi
Lutakonaukio 12 / huolto-ovi C1
40100 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on C2-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / tapahtuman nimi
Uno Savolan katu 10 / huolto-ovi C2
40100 Jyväskylä

Mikäli käytätte kuljetusyhtiötä ja osastonne on D-hallissa, toimitusosoite on
Jyväskylän Paviljonki / tapahtuman nimi
Uno Savolan katu 2 / huolto-ovi D2
40100 Jyväskylä

Lähetyksiin on merkittävä selvästi vastaanottaja (näytteilleasettaja) sekä osastonumero. Näytteilleasettajien tulee varmistaa etukäteen, milloin tavarat tuodaan osastolle. Mikäli niitä ei olla itse vastaanottamassa, palvelun voi tilata Suomen Messulogistiikalta. Tavaroita saa toimittaa ensimmäisestä virallisesta rakennuspäivästä lähtien.

 

Näyttelytekniikka

Oma näyttelytekninen osastomme suunnittelee (3D) ja rakentaa alumiiniprofiilirakenteisia osastoja ”avaimet käteen” -periaatteella. Kalustamme osastot ja teemme tarvittavat otsikko- ja seinäteippaukset sekä muut somistukset toivomusten mukaisesti. Kauttamme voi hoitaa myös mm. osaston valaistuksen, sähkö- ja ATK-liittymät, paineilman, vesi- ja viemäritilaukset, siivouksen sekä viherkasvit.

Lisätietoja näyttelytekniikasta.

Ravintolapalvelut

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä sekä ravintoloita, joiden monipuolisesta tarjonnasta löytyy vatsantäytettä niin pieneen kuin isoonkin nälkään. Osastohenkilökunnan lounas- ja kahvilipukkeet voi tilata ennakkoon tai käydä ostamassa suoraan pääravintolastamme.

Osastotarjoiluihin Paviljonki Ravintoloilla on monipuolinen, valmis valikoima, ja tarvittaessa suunnittelemme osastoille juuri toiveiden mukaisen tarjoilun.

Lisätietoja ravintolapalveluista.

Palveluyhtiöt

Lisätietoja palvelukumppaneistamme.

Palvelutilaukset

Kaikki tarvittavat tilaukset voi tehdä Extranetin kautta (tapahtumakohtaiset tunnukset löytyvät sopimusvahvistuksen alaosasta), laittamalla sähköpostia info(at)jklmessut.fi tai soittamalla puh. 014 334 0000. Tarvittaessa voi myös tulostaa tilauslomakkeet.

Extranet-palvelustamme on myös demo-versio, johon voit tutustua yleisillä tunnuksilla.
tunnus: 4vkwh7
salasana: 7aumbd

Yleisohjeet ja osallistumisehdot

Näytteilleasettajille lähetetään sähköpostilla yleiset osallistumisehdot sekä yleisohjeet Paviljongissa järjestettävistä tapahtumista, mutta ne löytyvät myös täältä.

Majoitus

Jyväskylän alueella ja lähistöllä on runsaasti hotelleja.

Lisätietoja majoituksesta.


Onnistu messuilla -animaatiosarja

Tavoite

Ennakkomarkkinointi

Osastotyöskentely

Jälkimarkkinointi


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.