Ravintolapalvelut näytteilleasettajalle

Kahvihetkeen tai pieneen nälkään

Paviljongin alueella on useita kahvilapisteitä, joissa on tarjolla makeiden ja suolaisten herkkupalojen lisäksi raikkaita annossalaatteja ja pikku nälän taittavia panineja.
Joissakin tapahtumissa 3. kerroksen ylälämpiössä on tarjolla myös keittolounas.
A-hallin ja D-hallin ravintoloista löytyy uudistunut fast food -valikoimamme.

härkätortilla kanasalaatti

Kunnon lounaalle

Näytteilleasettajaravintola sijaitsee Paviljongin 3. kerroksessa. Näytteilleasettajaravintolan sijaan voitte toki ruokailla muissakin ravintoloissamme.

Pääravintolassamme on tarjolla runsas buffetlounas ja / tai kotiruokatyyppinen maittava vaihtoehto. Kotiruokalounaan saa joissain tapahtumissa myös A-hallin ravintolasta.

 

Lisätiedot yksittäisen tapahtuman ravintolapalveluista löytyvät kunkin tapahtuman omilta sivuilta.

Jyväskylän Rakennusmessut
Tekniikkamessut
Kyberturvallisuus-messut
FinnMateria-messut
Puumessut
Bioenergiamessut
Sähkö, Tele, Valo & AV -messut
Kuljetusmessut

Osastotarjoilut

Paviljonki Ravintolat palvelee näytteilleasettajia monipuolisella osastotarjoiluvalikoimalla, ja tarvittaessa suunnittelee osastolle juuri toiveiden mukaisen tarjoilun. Tilaukset voi tehdä Extranetin kautta tai ottamalla yhteyttä info at jklmessut.fi / puh. 014 334 0000.

Tarjoilutilaukset osastolle messupäivien ja kutsuvierasillan aikana tehdään suoraan ständipalveluumme puh. 050 409 9003.

Kahvikattaus osastolle Juustotarjotin

Lipuketilaukset

Osastohenkilökunnan lounas- ja kahvilipukkeet voi tilata ennakkoon tai käydä ostamassa suoraan pääravintolastamme. Lipukkeiden antaminen on helppo ja mukava tapa osoittaa vieraanvaraisuutta myös yhteistyökumppaneita kohtaan.

Mikäli käyttämättömät lipukkeet palautetaan ravintolaan viimeisen messupäivän aikana laskutetaan käytettyjen mukaan. Jos lipukkeita ei palauteta, veloitus on tilauksen mukaan.


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.