Palveluyhtiöt

Jyväskylän Messut Oy:llä on laaja palvelukumppaniverkosto, mutta me kannamme päävastuun kaikista tapahtumien aikana tarjotuista palveluista. Samoin me laskutamme yhdellä laskulla kaikki tarjoamamme palvelut, näin näytteilleasettajien ei tarvitse koota osallistumiskuluja monesta eri laskusta. Alla mainittujen muutaman palvelukumppanin lisäksi laajennamme tarvittaessa verkostoa kattamaan kaikki näytteilleasettajien tarpeet.

Kaikki tarvittavat tilaukset voi tehdä Extranetin kautta, laittamalla sähköpostia info at jklmessut.fi tai soittamalla puh. 014 334 0000. Tarvittaessa voi myös tulostaa tilauslomakkeet.

Siivous

Lassila & Tikanoja Oy vastaa palvelukumppaninamme osastosiivouspalveluista.

Sähkötyöt ja -liitännät

Palvelukumppanimme Are Oy hoitaa osastojen tarvitsemat sähkötyöt ja liitännät.

Näyttelyhalleista ja osastoilta katkaistaan sähköt yön ajaksi, joten mahdollisesti tarvittava yösähkö esimerkiksi jääkaapille on tilattava erikseen.

Tietoliikenneyhteydet

Palvelukumppanimme InMics Oy asentaa tilatut tietoliikenneliittymät.

Messu-osastoille esittelykäyttöön suosittelemme maksullista, kiinteää internet-liittymää, jonka toimivuuden voimme taata. Kiinteä liittymä on mahdollista jakaa esim. osaston omalla WLAN-verkolla.

Paviljongissa on käytössä kaksi WLAN-verkkoa asiakaskäyttöön:
– PaviljonkiFree-verkko on käytettävissä auloissa ja siihen pystyy liittymään ilman tunnuksia
– PaviljonkiPro-verkko on käytettävissä messuhalleissa ja kokoustiloissa. Verkon käyttäjätunnus ja salasana löytyvät Extranetistä.
Verkot ovat käytettävissä veloituksetta. Verkon toimintakykyä tapahtumien aikaan emme pysty takaamaan. Jos internet-yhteyden vakaa toiminta on tärkeää, suosittelemme kiinteää liittymää osastolle.

Näytteilleasettajien taukotilassa Klubissa on koko messujen ajan käytössä veloituksetta tietokone, joka on yhteydessä Internetiin ja printteriin. Siellä voi käyttää myös kiinteää internet-yhteyttä omalla koneella.

Langattoman telelaitteen, esim. mikrofonin tai radiolähettimen käyttöön vaaditaan aina lupa myyntijohtaja Kimmo Kemppaiselta (kimmo.kemppainen at jklmessut.fi). Lupa on pyydettävä viimeistään 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Vihersomistus

Osastojen viherkasvisomistuksesta vastaa palvelukumppanimme Viherlandia Oy.

Messulogistiikka

Palvelukumppanimme Suomen Messulogistiikka Oy vastaa mm. trukkinostoista ja varastoinnista Paviljongissa. Meiltä voi tilata myös koko logistiikkakoordinoinnin.

Vesi, viemäri ja paineilma

Jyväskylän Messut Oy:n näyttelytekninen osasto hoitaa osastoille vesi- ja viemäriliittymät sekä paineilman (Kaeser Kompressorit Oy:n toimittamilla laitteilla).

 


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.