Jyväskylän Messut Oy ostaa Puuntyöstö-messut Lahden Messut Oy:ltä

Suomeen syntyy koko puualan arvoketjun kattavat messu

placehold

Jyväskylä, 28.1.14
Vapaa julkaistavaksi
Suomeen syntyy koko puualan arvoketjun kattavat messut

Jyväskylän Messut Oy ostaa Puuntyöstö-messut Lahden Messut Oy:ltä
Jyväskylän Messut Oy ostaa perinteiset Puuntyöstö-messut Lahden Messut Oy:ltä. Puuntyöstö-messut liitetään osaksi Jyväskylän Paviljongissa kahden vuoden välein järjestettäviä Puu ja Bioenergia -messuja. Näin Suomeen saadaan yksi koko puualan arvoketjun kattava tapahtuma, mikä täyttää näytteilleasettajien ja kävijöiden pitkäaikaisen toiveen.

”Puualalla on jo usean vuoden ajan ollut tarve saada maahan yhdet kahden vuoden syklissä toteutettavat kansainväliset messut. On upeaa, että Jyväskylän Messut Oy pystyy toteutuneen kaupan myötä tarjoamaan entistä paremman tapahtuman viemään puualaa Suomessa kokonaisvaltaisesti eteenpäin”, toteaa Jyväskylän Messut Oy:n toimitusjohtaja Leo Potkonen.

Myös Lahden Messut Oy:n toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen näkee, että nyt allekirjoitettu sopimus turvaa suomalaisen puualan messutoiminnan jatkumisen ja kehittymisen.

Jyväskylän Messut Oy:n myyntijohtaja, Puu ja Bioenergia -messujen näyttelynjohtaja Jyri Siekkinen muistuttaa, että Jyväskylään syntyy tapahtuma, jossa koko puuala kannosta pöydänjalkaan on aidosti mukana. Tavoitteena on, että kaikki alalla toimivat hyötyvät.

”Näytteilleasettajat hyötyvät, koska koko alan ostava väki saadaan kerralla paikalle. Kävijät taas saavat kokonaiskäsityksen alan kone- ja palvelutarjonnan uutuuksista yhdellä kertaa”, Siekkinen toteaa.

Jyväskylän Messut Oy:n toimipaikka sijoittuu vanhalle puutuoteteollisuusalueelle Jyväskylän Lutakon kaupunginosaan. Puu-messuja on siellä järjestetty vuodesta 1989.

”Jyväskylän Messut on ollut tässä asiassa aktiivinen jo pitkään ja keskusteluja Lahden Messujen kanssa on käyty usean vuoden ajan. Puuala on Jyväskylälle tärkeä toimiala ja itselleni se on oman aikaisemman työ- ja opiskeluhistoriani kautta ollut aina erityisen rakas ala”, Leo Potkonen sanoo.
Lisätietoja:
toimitusjohtaja Leo Potkonen, Jyväskylän Messut Oy,
gsm 0500 499 964, leo.potkonen(at)jklmessut.fi

toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen, Lahden Messut Oy
gsm 040 739 9303, jussi.eerikainen@lahdenmessut.fi

 


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.