Taustaa messuyhtiöstä

Jyväskylän Messut ry perustettiin vuonna 1936 ja yhtiömuoto vaihtui Oy:ksi vuonna 1986.

Suurimmat osakkeenomistajat ovat Jyväskylän kaupunki, Osuuskauppa Keskimaa, Keskisuomalainen Oyj sekä Keski-Suomen Osuuspankki.

Pääosa liikevaihdosta tulee omien messutapahtumien järjestämisestä ja niiden tarvitsemien palveluiden jälleenmyynnistä. Hallien vuokraus ulkopuolisiin tapahtumiin ja palveluiden myynti ovat nopeimmin kasvava alue.

Kokoaikaista henkilöstöä on 22 henkilöä vuonna 2018, mutta tapahtuma-aikoina henkilömäärä moninkertaistuu vuokratyövoiman kautta.

Jyväskylän Messut on yksi Suomen suurimpia messujärjestäjiä, joka järjestää korkeatasoisia ammatti- ja kuluttajamessuja sekä muita tapahtumia. Jyväskylän Messuilla on oma näyttelytekniikan rakentamis- ja suunnittelupalvelu.

Vuonna 2017 järjestämissämme 9 messutapahtumassa kävi yli 147 000 vierasta ja suoria näytteilleasettajia oli yhteensä yli 1 700. Pisimpään yhtäjaksoisesti järjestetty tapahtumamme on Rakennusmessut, joita on järjestetty hieman vaihtelevilla nimillä jo yli 40 kertaa.

Jyväskylän Messut järjestää tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa. Monipuolisen kokonaisuuden muodostava erikokoiset messuhallit, auditoriot, kokoustilat, ravintolat ja hotelli.

Messu- ja tapahtumakeskus Paviljonki on tapahtumapaikka keskellä Suomea hyvien kulkuyhteyksien päässä. Paviljonki, kaupungin keskusta, Matkakeskus, hotellit ja palvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Jyväskylän Messut Oy tuottaa elämyksellisiä tapahtumia Jyväskylän Paviljongissa. Tarjoamme parhaita asiakaskokemuksia suurella sydämellä jokaiselle asiakkaalle joka päivä!


Tilaa uutiskirje

Lähetämme sinulle 2-3 kertaa vuodessa sähköpostia haluamasi tapahtuman ajankohtaisista asioista. Voit milloin tahansa halutessasi perua uutiskirjeen tilauksen.